slideshow1.pngslideshow2.png

Om Gävle Tryckkärl

Gävle Tryckkärl och Vatten AB har många års erfarenhet av utveckling, konstruktion och tillverkning av tryckkärl i stål. Vi tillverkar tryckkärl från ca 10 liter och upp till 42m3.

Vårat produktsortimentet består av en serie av standard Hydroforer och Luftbehållare. Vi har även ett brett urval av pumpar och vattenbehandlingsutrustningar, med varumärket Watman Steel.

Vi erbjuder tryckkärl i flertalet olika materialer (P265, P355, EN1.4301, EN1.4404) och ytbehandlingar (varmförzinkad, betad, målad, termoplastad). Vi tillverkar specialkärl efter ert behov. 

 

 

Vår affärsidé:

Bolagets verksamhet ska under de närmaste åren utvecklas. Ett sortiment av pumpar och andra komponenter som genom WSC:s kompetens är lämpliga att sälja i Sverige via GTV AB ska etableras. GTV AB ska därutöver tillhandahålla lämpliga tjänster och tillämpningar för tryckkärl, såsom vattenrening, vilket även ska bygga på WSC:s kompetens och produkter. Inom det området kommer kretsen av kunder att utökas till de som inte tidigare haft kontakt med tryckkärlsrörelsen. När det gäller försäljningen av specialkärl ska bolaget stärka och förädla innehållet och erbjuda ännu mer helhetslösningar för kunder med återkommande behov.

 

Gävle Tryckkärl och Vatten AB, Kanalvägen 20-22, 801 05 Gävle, Tel: 026-12 92 90
Gävle Tryckkärl och Vatten AB © 2019. Alla rättigheter reserverade. ∣ Fjärrskrivbord